Snår och spår

Igårkväll var det fest i Snårestad city, min babyboo fyllde 17. Det blev inte så mycket dans som jag hade hoppats på, men annars var det trevligt att träffa svartefolket.

YOYO XOXO


Alternativ



Idag vaknade jag 13.39 med förväntningar på en skön och långsam morgon. Men det slog mig snabbt att jag, Hanna och Hjalmar skulle repa klockan 14.00!
  Jag kom dit 14.08.

Nu känner jag hur tröttheten sveper över mig som en aggresiv boxare. Måste göra matte, laga mat och öva på noter tills imorgon. Orkar inte, vill bara bli nykär. Eller vill jag det? Love is like a bottle of gin.
Nej, men då får man fan inget gjort. Och jag vill gärna sluta skolan med de betyg som jag siktar in mig på.


Zebralicens

Imorse vaknade jag hos Marielle och var äckligt utsövd. Vi spelade lite GTA och jag duschade och begav mig till farmor för att säga hej. Sen åkte jag hem och fixade lite inför den kommande kvällen. Jag och Klara skulle träffas och ha födelsedagsmys eftersom hon fyller år imorgon. Lagade iallfall mat, det var gott.
Resten av kvällen var underbar! Vi spelade Alfapet, sjöng och spelade gitarr och jag pimpade om Klara i mina kläder. Hon blev sjukt snygg, det erkände hon faktiskt själv.

Nu sitter jag själv här hemma och spelar gitarr, dagens sång är Acid tongue- Jenny Lewis.

SO LONG, FLAGGSTÅNG!


On new year's day



Första januari. Nytt år, ny start. Det känns jävligt fräscht faktiskt, vaknade upp i morse och kände en liten förändring. Det kan bero på att jag rakade benen igårkväll för första gången på evigheter, men förhoppningsvis är det för att min själ börjar om på nytt efter 2008. Jag välkomnar alltså 2009 med öppna armar.

RSS 2.0