Supreme

Gårdagen var lyckad. Jag och Londa träffade massa folk på kvällen och det var trevligast!
Har ingen aning vad som händer idag. Vill hyra en trampbåt, det hade varit roligt. Ta med picknick och katten också så blir det perfekta kvällsunderhållningen! 
Ska bo ensam hemma från söndag till onsdag, kommer bli grymt skönt. Dessutom ska jag praoa hela nästa vecka och det betyder BAGLES! 

When I see you sitting there it sends a shock right through me
I never thought an ordinary chair could have such poetry

Mystical aura

Dagen började inte bra. Har slarvat med mjölken denna veckan och eftersom jag är mjölkproteinallergiker så jag fick värsta allergichocken i skolan idag. Mina lärare skickade hem mig och när jag kom hem så föll jag ihop. 
När jag vaknade hade mamma panik eftersom vi kunde inte åka upp till akuten för det var inte tillräckligt "allvarligt" så jag fick ta några droppar av något jag inte vet vad det heter och jag är helt hög nu. 
Känner mig iallafall lite bättre och har städat rummet till Damien Rice och Feist. 
Magiskt




Stars and boulevards

Kvällen blev väldigt förstörd. Tack och lov så räddade Tim mig med en kvällspromenad och en coca cola blandning på Max. Han är cool som sagt.

I wear your sweatshirt again
The one with the cast of Falcon Crest on
The one I forbade you to use time and again
Well it's sad, I keep putting it on



Head over heels

The Wombats den 10 oktober
Johnossi den 4 december
eventuellt 3 Doors Down den 5 november

Idag har jag fixat praoplats på Snuggles. Lunchrasterna kommer bli kul med Vendela :) 

Skurup City

Igårkväll var jag hos Johan med en jävla massa folk. Vi såg film, skrattade (speciellt jag och Hanna som skrattade i kör) och såg två sjukt dåliga filmer. Johanna, Mikaela, Klara och Maria åkte hem vid halv ett och vi andra hade ingen aning om vad vi skulle göra. Jag fick sjuka skrattanfall och de andra var trötta och somnade snabbt. Axel och jag var pigga och lekte sanning och konka och sen somnade jag.

På morgonen hade alla rolig morgonfrilla och Axel slog sönder en vas (det var delvis mitt fel) och sen åkte vi hem med hans pappa Björn vid 11 och när jag kom hem sa det BOM och jag var trött.
På kvällen träffade jag Timpan och han är rätt cool.

Och nu får jag flashbacks
SO LONG MARIANNE


RSS 2.0