Sömnlöst

Igår hyrde jag och Marielle en stuga på campingen. Det var ju inte som ett riktigt hem, men vi hängde upp min BH utanför istället för en välkommenskylt (man får ju göra det bästa av situationen).
Vid halv elva på kvällen kom Viktor Brattse till vårt lilla hem och var allmänt (o)social. Vid halv ett stack han hem för att vi fick nytt besök av Axel och Johan. Vi kollade först på Juno och sen blev det mycket snack. Vi bestämde att de skulle sova över, men sova var det vi inte gjorde.

Axel von Färsen= Axel phone Minced Meat


 

Hot love

Jag är kär i Marc Bolan, speciellt i hans unga dagar. Fan att han är död, för att annars hade jag åkt till London och slängt mig över honom. Även om han skulle vara en skruttig gammal gubbe. Så skulle jag berättat att jag lyssnat på honom sen jag var 6 år gammal och att jag älskar honom fett mycket. Han skulle typ..... älska mig eller känna på mina bröst.


WHISKEY PLEASE!

Första riktiga veckan på sommarlovet och det är fannemig kallt!

I måndags var jag och Linda glada och bestämde oss för att festa till det lite! Vi utgick från Ida Marias låt " Gueen of the world". Det slutade att vi hamnade på en fest i Löderup med massa folk och det var trevligt. Jag kan inte påstå att det var lika trevligt att gå runt i malmö dagen efter.

SO LONG FLAGGSTÅNG!



 

 


My way

Äntligen hemma efter Portugal! Jag och mamma körde hem från flygplatsen klockan halv fem på morgonen med Frank Sinatra på högsta volym. Då känner man sig fri.

Halv sju på morgonen promenerade jag till Vendela med sju bullar och högtalare till vår champagnefrukost som var sjukt mysigt. Vi åt bullar, jordgubbar och drack champagne. Sen gjorde vi oss i ordning och gick till kyrkan vilket var drygt. Efter det gick vi tillbaka till skolan och gick våra betyg. Fick VG i mina svagaste ämnen, blev GLAD!


RSS 2.0