We got to leave

Var som sagt i Malmö igår och sov hos min käre halvbroder, Freddie.
Jag träffade Jakob vid halv fem och det tog oss en halvtimme för oss att hitta varandra eftersom vårt lokalsinne är inte det bästa. Vi gick iallafall och shoppade tillsammans och träffade folk som Elna och hennes käraste, Jenny, Amelie, Julia m fl. Halv sju gick vi till Mölle för att se Caesars och träffade några som Jakob kände. Sen ställde vi oss och fick platser längst fram vilket var tur eftersom sångaren var SKITSNYGG och jag är säker på att han tittade på mig en gång. Och jag tog tag i gitarristens hand (han hade handsvett) när han gav sig själv till publiken. 
Efter en dreglig och underbar upplevelse gick vi till burger king för att träffa lite folks. Träffade Andreas som jag inte träffat sen vi va tillsammans (LÄNGESEDAN) och det var trevligt. Vi tjafsade lite om en film som jag haft jättelänge och blblbalba.
Sen blev det lite drygt så jag stack hem till brusan och somnade pangbom. Jag vaknade av att hans ena hulliganunge stog och tittade på mig och sen kröp hon ner och la sig bredvid mig.
På tåget hem träffade jag favoriterna Klara och Johanna och även Lottie som jag inte träffat på 2 år och den jäveln ska flytta till England.

Dagen var nice, men det har inte kvällen varit. Har inte gjort ett skit och dessutom får jag inte se Veronica Maggio imorgon. ÅÅÅÅÅÅH!



MALMÖ

Idag är jag lycklig. Caesars och Billie the vision spelar på Malmöfestivalen och som alla andra indieälskare ska jag åka dit så klart. Jag tar med mig min bandmate, Jakob som jag inte träffat på fem månader prick idag.

Nu ska jag klä på mig och ta ut lite pengar. Skriver mer imorgon-
SO LONG, flaggstång!

Stormvarning

Igår skulle alltså folk komma till saltan men det blev värsta stormvädret så mer än häften hoppade. Det återstod jag, Axel, Klara och Johan och vi bestämde oss för att träffas ute trots vädret. 
Vid niotiden så träffades vi utanför sjukhuset och de hade antagligen hittat en liten lekstuga vi skulle vara i och isolera oss. Vi gick upp dit och satte igång pipan i mörkret. mina iPodhögtalare har fått glapp så jag var ledsen men det fixade sig ändå.

Jag och Klara gick hem halv tre och jag hade bry med att få bort vattenpipslukten i min mun och på mina händer MEN jag lyckades!
Såhär gjorde jag:

1. Försökte hitta en toalett som jag kunde tvätta av mig på, men det gjorde jag aldrig så jag borde stryka denna punkten. 
2. Jag hittade en chokladkondom i min väska som jag satte på händerna och slickade lite på. 
3. Jag kom på att jag hade hawaiian tropic i min väska och det luktar kokos som fan så jag geggade in mig själv i det. 
4. Hittade lipsyl med ananassmak i väskan! Jag åt ungefår 3 mm av det och sen var jag ganska nöjd.
5. Extra tuggummi, extra starka!
6. Sån toalettdoft med vaniljsmak sprutade jag ner mig själv med.

Efter denna natt luktade jag gott och kom på att jag har smarta saker i min väska
Nu ska jag packa
SO LONG, FLAGGSTÅNG

Little black cloud

Dagarna har varit nice sen torsdags och ikväll är det min sista kväll i Ystad, sen åker jag och mamma till Karlskrona igen. Ikväll blir det pipa på stranden och det ska bli trevligt hoppas jag.
Och nu kom regnet. Jag sitter och lyssnar på "In the sommertime" som är en väldigt optimistisk låt om sommaren som inte stämmer på måndagen den 4 augusti precis..

In the summertime when the weather is high
You can stretch right up and touch the sky
When the weather's fine
You got women, you got women on your mind

Eller inte...... 
So long

RSS 2.0