Good news for people who love bad news

"Jag kommer antagligen att få mycket skit för att jag berättar det här, men detta är faktiskt en av de jämställdhetsfrågor jag brinner för. Varför ska vi tjejer fortfarande skämmas när vi gör saker som killar skryter med att de gör? För mig är det självklart att unga tjejer ska få lov att ta för sig av sex utan att bli kallad horor"

- Carolina Gynning




Buzzin all over me

Igår var det fest hos Isis. Det var det roligaste på länge, träffade folk som jag inte träffat på 399 år!



 


Yes way

Nej, idag är det ingen vanlig dag...

Igår hade jag födelsedagskalas för hela släkten. Jag fick en massa roliga presenter, bland annat PORR och kondomer.
Jag lämnade min egen fest vid halv 11 och cyklade till Peter där Johan försökte lära mig spela ett töntspel. "Om ni ser någon springa sidleds och rikta pistolen mot himlen så skjut inte, för det är Adina!" (Snacka om att jag fick särbehandling).
Jag visade dessutom min fina porrsamling som jag fått innan på kvällen. 
Sen såg vi på en kass film och sen var det sent och jag cyklade hem och min mobil plingade till klockan halv tre ungefär. 

... för idag är det min födelsedag!!!!!


Hey ya!

Gårdagen var trevlig. Det var partaj hos Katja och självklart skulle jag dit! Vid nio stack jag dit och träffade Rasmus, Philip, Andreas och Emil på vägen i ösregnet. Vi gick dit tillsammans och när vi var där var det redan fullt ös! Elin och Linda dansade som påklädda nakna hulliganer till Outkast. Efter ett tag kom lite andra människor och några försvann lite då och då in på Katjas rum tror jag.

För övrigt var det väldigt roligt och jag och Dahlin gjorde upp fred och skakade hand och jag fick en ny bitch, Hanna med sex A i början aka Luggis.

Nu ska jag äta mjölkfri choklad
SO LONG FLAGGSTÅNG


RSS 2.0