A new England

Dagen började med att jag, Grim, Joanna, Klara, Fabian och Biffen skulle göra en pjäs om engelska revulutionen. Vi hade inte övat alls, men vi bara körde på om ketchupflaskor och vävstolar och det blev faktiskt lyckat.
Sen blev jag en aning sur på min käre pojkvän för han betedde sig som en idiot, men vi snackade efter skolan tills klockan var halv sex så det löste sig.

Imorgon ska jag till pappa och se mitt nyrenoverade rum!
SO LONG, FLAGGSTÅNG! 

Soppa

Det händer väldigt mycket spännande saker i mitt liv just nu! Dagen började med lektioner och sen en håla då jag, Joanna och Klara passade på att gå på Åhléns! Detta hände:
Vi gick in i ett provrum och jag la mig på golvet (fråga mig inte varför). När jag skulle ta mig upp så jag drog i Joannas ben och Joanna drog i "gardinen" och jag ramlade in i väggen. Gardinen far ner och väggen lossnade, vi typ smög ut som idioter och gick in på hemköp och typ dog av skratt.
Sen var det lunch och det blev soppa. Siri råkade knuffa till Klara så hon tappade sin sopptallrik med soppa på Klara som inte blev allt för lycklig. Vi stack hem till mig och bytte kläder och Klara tog ett högt skutt i min trappa och skadade sitt finger. 

SO LONG, FLAGGGGSTÅNG! / DOJNA

Rice is nice

Idag har jag gjort nada. Min frukost består av pommes, klockan tre på dagen.
Skulle varit med Londa idag men hon fick inte gå ut, den jäveln. Det blir väl Dahlin som ersättning.
Nu sitter jag och lyssnar på Damien Rice som värmer mitt hjärta och pratar skit med amanda som är lika onyttig som mig och kränger pizza.

SO LONG, FLAGGSTÅNG

DYLAN

Jag har inte så mycket att säga idag förutom att början av dagen var hemsk. Nu mot kvällen har saker och ting blivit mycket bättre, det är bra! Och nu har jag äckligt tråkigt, har inte mycket mer att tillägga.
Jo, att jag är helt sinnessjukt sugen på att handla saker. Det får en alltid på humör.

Nu ska jag ta och lyssna lite på Bobby, pappa har köpt världens bästa liveskiva med honom. Riktigt bra enligt mig. 
Min son ska helt klart heta Dylan. 

SO LONG, FLAGGSTÅNG/ 

Adina+Dahlin

RSS 2.0