Hoppar du, hoppar jag

Igår var det en rolig dag. Mina små släktingar kom hit, de är URGULLIGA!
Klockan halv åtta kom Linda hem till mig och vi fixade till oss och sen begav vi oss till Filips fetehus och det var poolparty på gång. Jag och Linda ville inte bada, men Linda blev iputtat och jag tänkte "vafan, hoppar du så hoppar jag" så jag hoppade i med kläderna på. 
Vi satt i bastun i en timme men våra kläder var inte torra så fick låna kalsonger och t-shirt av Filip. Sen ville de inte ha med Vi träffade vi folk på Max och krängde och sen sov vi satan. 

image5



Sound of silence

Gårdagen var bäst.

Jag, Linda och Rasmus lagade middag, åt massa godis och lyssnade på musik. Rasmus har filmat hela kvällen när vi sitter och pratar och lyssnar på Simon and Garfunkel. Vi sov i hans trädgård och tittade på stjärnorna och två fladdermöss. Klockan fem steg vi upp för att se soluppgången på Norreports tak. Vi såg inte på mycket, så vi gick hem igen och sov i Rasmus soffa några timmar.



Valborg

Valborg firades med linda på vår ettårsdag. Vi dissade Öja Krog och bestämde oss för att träffa Filip och Rasmus istället. 

Först kom Londa hem till mig och vi snyggade till oss och sen åt vi middag på Max. Det var sjukt kallt och Filip skulle komma hem från Lund vid 10. Så vi gick ner till gjuteriet och träffade lite fulla folk och tafsande gamlingar. Filip kom aldrig, så vi stack hem till Rasmus och lyssnade på Cat Power. 

Metal heart, you're not worth a thing

RSS 2.0