Sweet Jane

Igår hade jag, Isa och Jenny dunderkul i Löderup "city". Vi åt, åt och åt och snackade, och såg två jättedåliga filmer. Men trevligt var det! Har tyvärr inga bilder eftersom jag är sämst på att ta med mig kameran. 

Nu har jag tråkigt, äter upp godiset efter gårdagen och lyssnar på mysmusik. Detta vädret får mig att vilja skjuta mig själv.
Som på bilden nedan!





Det är ...

Det är söndag och mitt rum ser förjävligt ut. Somnade sent, det är Tims förtjänst eftersom det verkar som att han ÄLSKAR att ringa när han är full.
Jag lyssnar på Snow Patrols nya skiva, är dock lite besviken att de inte har samma adrenalineffekt som på deras förra platta.
Men det är ju faktiskt söndag och klockan är fem över halv två och jag borde städa.



Ljuk och kanelbullar

Igår var jag pigg för första gången på ett halvår. Efter skolan (fortfarande pigg) så träffade jag Hjalmar och Hanna utanför UG för vi skulle spela lite, men nej. Det öppnade klockan sex så vi drog oss till Max och försökte hitta samtalsämnen och såg dessutom en skum kille loska i ett glas så jag och Hanna klöktes.  
På kvällen bråkade jag lite med pappa och Johan ringde om jag ville kolla på film med kompaniet. Jag tackade ja och ställde mig utanför posten. Då kom det fram en kille (han som spottade i glaset på Max) jag kände igen och vi hade en liten konversation.

- Du...... Jag tror att jag känner igen dig!
- Jaaaaha....
- Är du från Karlskrona? 
- Emmh ja. 
- Heter du A-Adina?
- JA
- Arnesson? Jag tror att jag har sett dig på ett kafé. Du åt en kanelbulle!
- HAHAHAHAHA!

Och så sprang han iväg och jag såg Johan lite längre bort och jag var förvirrad. Sen satt killen som heter Linus i soffan där de andra låg och kollade på film. Jag och alla fick ett gott skratt. Vi såg en knasig och hemsk film där alla var jätte osmarta och Axel sa mitt i filmen "Amen myggor dras ju till ljuk!". Ljuk blev det nya it-ordet som alla använde hela kvällen. Linus är nog den roligaste människan jag träffat, mina tarmar måste mosats av alla skrattattacker. 



My name is

Nu är jag stolt över mig själv. Jag har gjort två kapitel i matteboken och dessutom ska Hanna och jag se Hello saferide på lördag @ KB. Imorgon blir det UG som fan, och hem till mamma.
Har dessutom sett James Bond idag. Inte James Bond him self då, alltså filmen. Det var inte speciellt bra, även om Daniel Craig är jävligt fulsexig som min mamma säger.

Nu är jag alltså GLADGLADGLAD!!!!!!



Disease

R- Du ser ut som en hundvalp utan lugg. En ledsen hundvalp.
A- Jaha.... tack?
R- Dock en söt hundvalp, men lite ledsen!

Denna lilla knasiga kommentaren fick jag av Rasmus idag bara för jag inte haft luggen nere. Jävlar vilka grova förändringar man gör alltså, man kanske ska konvertera till judendomen snart också?

D.A.N.C.E

Ikväll har jag dansat. Jag hatar att dansa, men jag har fantamig dansat ikväll/inatt! Och nu har jag ont i mina fötter s-o-m-f-a-n. Högklackat och hårt dansgolv går inte ihop, men kul är det.

SO LONG FLAGGSTÅNG


RSS 2.0